:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه 5تیر1397
:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97

:: اخبار مربوط به دوره دانش افزایی ::

آخرین جلسه دوره دوم دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه روز سه شنبه مورخ 14/6/91 تحت عنوان اخلاق علمی و حرفه ای توسط مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

این دوره ها توسط حوزه معاونت آموزشی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در دو نوبت برگزار گردیده است. عنوان مبحث دوره اول که از 20 تا 25 تیرماه برگزار گردید "معرفت شناسی اسلامی و فلسفه علم" و دوره دوم تحت عنوان "اندیشه سیاسی اسلامی و مبانی انقلاب اسلامی" از 11 تا 14 شهریورماه برگزار شد.

دوره های دانش افزایی اعضای هیأت علمی به منظور ارتقاء و گسترش معارف اسلامی با هدف ایجاد دانشگاه اسلامی، ایجاد تعاملات مناسب بین اساتید و  برای کمک به برقراری روابط و تعاملات مناسب بین اساتید و دانشجویان برگزار شده و در طول سال تحصیلی نیز تداوم خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 4176 بار   |   دفعات چاپ: 801 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 96 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3731