:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396
:: برگزاری سفر شاد علمی فرزندان اساتید و کارکنان / 23 آذر 1396

:: اخبار مربوط به دوره دانش افزایی ::

آخرین جلسه دوره دوم دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه روز سه شنبه مورخ 14/6/91 تحت عنوان اخلاق علمی و حرفه ای توسط مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

این دوره ها توسط حوزه معاونت آموزشی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در دو نوبت برگزار گردیده است. عنوان مبحث دوره اول که از 20 تا 25 تیرماه برگزار گردید "معرفت شناسی اسلامی و فلسفه علم" و دوره دوم تحت عنوان "اندیشه سیاسی اسلامی و مبانی انقلاب اسلامی" از 11 تا 14 شهریورماه برگزار شد.

دوره های دانش افزایی اعضای هیأت علمی به منظور ارتقاء و گسترش معارف اسلامی با هدف ایجاد دانشگاه اسلامی، ایجاد تعاملات مناسب بین اساتید و  برای کمک به برقراری روابط و تعاملات مناسب بین اساتید و دانشجویان برگزار شده و در طول سال تحصیلی نیز تداوم خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 3721 بار   |   دفعات چاپ: 751 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 96 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.199 seconds with 944 queries by yektaweb 3567