:: قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ورودی 92 ::

اطلاعیه

ضمن عرض تبریک به اطلاع کلیه پذیرفته‏شدگان محترم مقطع کارشناسی دانشگاه علم و صنعت ایران (پردیس مرکزی) در سال تحصیلی 93-1392 می‏رساند مراحل ثبت نام اولیه در دو مرحله و به ترتیب زیر در تاریخ‏های مقرر انجام می‏گیرد:

1- انجام فرآیند ثبت نام اولیه پذیرفته‏شدگان ( شامل تحویل مدارک، مراسم افتتاحیه و ... ) روز یک شنبه 24/6/92 رأس ساعت 8 صبح در پردیس مرکزی دانشگاه علم و صنعت ایران واقع در تهران – میدان رسالت- خیابان هنگام – خیابان دانشگاه علم و صنعت – دانشگاه علم و صنعت ایران. (برای اطلاع از مدارک ثبت نام اولیه که لازم است پذیرفته شدگان به همراه داشته باشند اینجا را کلیک کنید)

2- صدور تعرفه ثبت‏نام به همراه ثبت نام استفاده از تسهیلات رفاهی در ایام برگزاری اردوی توجیهی.

الف – حضور حداقل یکی از والدین محترم در تاریخ24/6/92 به منظور شرکت در همایش اولیاء که حدودا از ساعت 9 تا 13 در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار می‏شود ، الزامی است.

ب - حضور شخص دانشجو در مراحل ثبت نام و همچنین در اردوی توجیهی الزامی است.

ج - شروع رسمی نیمسال تحصیلی از تاریخ یک شنبه 24/6/92 همزمان با برگزاری اردوی توجیهی در خارج از دانشگاه خواهد بود.

3- پذیرفته شدگان پس از ثبت نام اولیه از تاریخ 24/6/92 لغایت 26/6/92 در اردوی معارفه در یکی از مناطق اطراف تهران شرکت می‏نمایند لذا آوردن وسایل شخصی و لباس گرم الزامیست. (از آوردن وسایل غیر ضروری خودداری گردد)

دانشگاه علم و صنعت ایران

دفعات مشاهده: 9971 بار   |   دفعات چاپ: 908 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 105 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.196 seconds with 959 queries by yektaweb 3455