:: قابل توجه دانشجویان مشمول شهریه ::

قابل توجه دانشجویان مشمول شهریه

به اطلاع کلیه دانشجویان مهمان، انتقالی (از خارج به داخل)، رأی کمیته منتخب یا رأی کمیسیون (اضافه سنوات)، دانشجویان غیرایرانی و دانشجویان کارشناسی ارشد روزانه (دانشجویانی که درس جبرانی اخذ نموده اند) می رساند که از تاریخ 8/8/91 لغایت 20/8/91 جهت تسویه حساب بدهی به امور مالی آموزشهای آزاد مراجعه نمایند.

دفتر آموزشهای آزاد

دفعات مشاهده: 1752 بار   |   دفعات چاپ: 284 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 51 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.185 seconds with 959 queries by yektaweb 3455