:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397

:: زمان ثبت نام درخواست مهمانی ::

اطلاعیه در خصوص زمان ثبت نام درخواست مهمانی

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی متقاضی میهمانی می رساند از تاریخ 1/2/92 لغایت 31/2/92 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه http://91.99.101.134/EDUS/Default.Aspx  می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند، دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا به اطلاع کلیه متقاضیان میهمان اعم از میهمان مبناء یا دانشجویان میهمان فعلی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی آنان بررسی شود می رساند، لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 7802 بار   |   دفعات چاپ: 638 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 63 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3767