معرفی::

کدپستی: 118_16845
تلفن: 02173912817
پست الکترونیکی: ar_mirhabibi@iust.ac.ir
:: لنزهای سرامیکی برای استفاده در تکنولوژی LED ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۲/۱۶ |

لنزهای سرامیکی ترنسپرنت و ترنسلوسنت دارای خواصی فوق­العاده نسبت به لنزهای شیشه­ای متداول هستند. از جمله پایداری حرارتی در دماهای بیش از 1600 سانتیگراد ، ضریب هدایت حرارتی و ضریب شکست بالا. همچنین با این تکنولوژی جدید امکان تولید لنزهای دوربینی کوچک­تر با نقائص رنگی و انحراف کمتر بدست آمده است (website)

دفعات مشاهده: 1870 بار   |   دفعات چاپ: 520 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 49 بار   |   0 نظر

center of Excellence for Ceramics in Energy and Environment
Persian site map - English site map - Created in 0.156 seconds with 934 queries by yektaweb 3504