دسترسی به تمام مطالب::

:: دانشجویان دانشکده راه آهن قهرمان رقابت های بسکتبال بین دانشکده ای دانشگاه علم و صنعت ایران شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۹/۲۶ |

مسابقات بسکتبال قهرمانی بین دانشکده ای دانشگاه علم و صنعت ایران ویژه گرامی داشت روز دانشجو که از مهر سال 1393 در جریان بود و مدت 8 هفته به طول انجامید؛ در پایان با قهرمانی تیم دانشکده مهندسی راه آهن به کار خود پایان داد.

علی قمری، سید پرهام پیرزاده - هومان هزاوه- امیر سلیمی- امین سهرابی- مهدی فسقری- نیما دهقانی - میلاد کردستانی- امیر مهدی عزیزی - امیر حسین پویی اعضای تیم دانشکده مهندسی راه آهن را تشکیل می دهند.

گفتنی است تیم دانشکده مهندسی مکانیک مقام دوم این رقابت ها را به خود اختصاص داد.

دفعات مشاهده: 6316 بار   |   دفعات چاپ: 875 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 827 queries by yektaweb 3455