:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396
:: برگزاری سفر شاد علمی فرزندان اساتید و کارکنان / 23 آذر 1396

:: قابل توجه دانشجویان مشمول متقاضی خروج از کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۱ |

به اطلاع کلیه دانشجویان مشمول متقاضی خروج از کشور می‏رساند جهت انجام درخواست خروج از کشور ابتدا فرم "خروج از کشور" را تکمیل کرده و توسط دانشکده خود تایید نمایند. سپس طبق فایل پیوست شده مربوط به روند ثبت درخواست در سامانه خدمات وظیفه عمومی عمل نموده و نسبت به ثبت درخواست اقدام گردد و پس از دریافت شماره پیگیری از سامانه، به کارشناس مربوطه در اداره آموزش یا تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

•دریافت فایل فرم خروج از کشور مقطع کارشناسی
www.iust.ac.ir/download.php?grand=2687&dfile=files/uedu/pages/Pdf/khorooj_az_keshvar-karshenasi.pdf

•دریافت فایل فرم خروج از کشور مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

•دریافت فایل مربوط به روند ثبت درخواست در سامانه خدمات وظیفه عمومی
www.iust.ac.ir/download.php?grand=2687&dfile=files/uedu/pages/Pdf/khorooj_az_keshvar-interneti.pdf

نکته: جهت ورود به سامانه خدمات وظیفه عمومی، داشتن کد سخا مورد نیاز است که این کد در برگه مجوز ثبت نام موقت صادره از پلیس 10+ (در پاسخ به درخواست معافیت تحصیلی) قید شده است.

دفعات مشاهده: 1011 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 942 queries by yektaweb 3567