:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397

:: قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲ |

قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و از تاریخ 96/7/1 تا 96/8/30 دفاع کرده و یا با توجه به واحد های جبرانی پس از تاریخ فوق دفاع خواهند کرد برای کسب مجوز سنوات ارفاقی در اولین فرصت به تحصیلات تکمیلی دانشگاه (آقای یزدان پناه) مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 591 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3781