:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه 5تیر1397
:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397
:: سفر خانوادگی اساتید، قطار گردشگری شمال/ 21 اردیبهشت 1397

:: قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲ |

قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و از تاریخ 96/7/1 تا 96/8/30 دفاع کرده و یا با توجه به واحد های جبرانی پس از تاریخ فوق دفاع خواهند کرد برای کسب مجوز سنوات ارفاقی در اولین فرصت به تحصیلات تکمیلی دانشگاه (آقای یزدان پناه) مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 525 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3741